In English
Nyhed

Events

Så skal vi på con-tur igen! Denne gang har vi fået den fantastiske mulighed at deltage i KoyoCon i Aarhus d. 27. - 29. oktober 2023. Det er i Vejlby Risskov Hallen. Du kan læse mere om det her:

Afviklede events

I påsken 2019 var der Fastaval(), hvor Books & Dragons deltog med bog, drage-ting og demo-spillet "Legend of Andari" skabt i RPG Maker MV.

Det var en super-fantastisk oplevelse og der var stor interesse for standen generelt. Så det er helt sikkert noget der skal prøves igen!

Den 11.11.17 var der julenørdmarked i DGI-Byen, hvor jeg holdt et oplæg om "Ildens Flamme".

Efter lidt reklame fra arrangørerne og mig selv, kom der lidt over 20 mennesker og hørte på det. Det var en rigtig god oplevelse med stor interesse fra publikum og der var nogle virkelig gode spørgsmål imellem efterfølgende. Så det gør jeg gerne igen en anden gang.

Books & Dragons var på Herlufsholms Fantasy bogmesse med en stand på Kvisten.

Det var første bogmesse for Books & Dragons og det var en fantastisk oplevelse! Der blev afholdt konkurrence, hvor der var intet mindre end 3 signeret bøger, en drage og et smykkesæt på højkant - og der var rigtig mange deltagere! Stemningen var hyggelig og har Books & Dragons mulighed for at deltage igen næste år, så gør jeg det.